Apartament Magenta

Fumatul interzis

Pat matrimonial

Apa calda

WiFi

Cablu TV & TV

Bucatarie utilata

Apartamente in regim hotelier Brasov

Apartament Magenta

DESCRIERE:

Alegeti sa va cazati in regim hotelier in Apartament MAGENTA si veti avea parte de o experienta placuta, de o calatorie reusita in Brasov datorita elegantei, rafinamentului si confortului.
Apartamentul are o amplasare buna, in cartierul rezidential Avantgarden3, la etajul 4 al unui bloc construit si dat in folosinta in anul 2016. Este complet mobilat si utilat la cele mai inalte standarde pentru a oferi oaspetilor sai intimitatea si functionalitatea de care acestia au nevoie.
Apartamentul este decomandat, complet mobilat si utilat, va intampina cu o atmosfera prietenoasa si vesela. La intrarea in apartament, holul asigura trecerea in bucatarie, in baie, living si dormitor.
Locatia este decorata cu un accent puternic pe culoarea mov atat cat sa ofere spatiul perfect pentru odihna si relaxare pentru orice turist aflat intr-o calatorie in scop de afaceri sau in scop personal.
Livingul este mobilat cu canapea extensibila, cu capacitate de doua persone si doua fotolii confortabile, biblioteca cu TV, comoda cu rafturi si o masuta de cafea. Internetul este Wi-Fi iar abonamentul TV furnizeaza numeroase programe prin cablu.
Dormitorul este mobilat cu un pat matrimonial confortabil, cu doua noptiere laterale accesorizate cu veioze, cu un sifonier spatios cu oglinzi.
Baia curata este amenajata, gata sa ofere oaspetilor acestui apartament confortul de care acestia au nevoie.
Bucataria este perfect functionala si ofera spatiul ideal pentru a prepara masa, la orice ora. Bucataria este mobilata si utilata, oaspetii gasind aici toate cele necesare, pana la vesela si tacamuri.

FACILITATI:

PAT MATRIMONIAL

APA CALDA

PROSOAPE

CENTRALA PROPRIE

CABLU TV

SEIF

BALCON

BUCATARIE COMPLET UTILATA

USCATOR PAR

COSMETICE

TELEVIZOR

WI-FI

MASINA DE SPALAT RUFE

CARTI, MONOPOLY, RUMMY